Versterken van de te zwakke pees
Met behulp van de lange teenbuiger pees
De te zwakke pees aan de binnenkant van de voet, de tibialis posterior pees, wordt versterkt met behulp van de lange teenbuiger pees.
De te zwakke pees aan de binnenkant van de voet, de tibialis posterior pees, wordt versterkt met behulp van de lange teenbuiger pees.
Het herstel ging langzamer dan verwacht, maar ik ben blij dat ik doorzette. Nu loop ik weer zonder krukken en het resultaat is mooi.
De operatie en het herstel vielen 100% mee. Geen pijn gehad en nu weer gewoon schoenen aan. Voor mij is het een succes!
Professionele behandeling en uitstekende zorg. Voor mijn andere voet kom ik hier met vertrouwen terug.
Operatie zonder pijn, topbehandeling en geweldige service. Ik kijk uit naar revalideren – en hopelijk straks weer rennen!
Zeer tevreden over de zorg en aandacht. De operatie ging goed, nauwelijks pijn gehad. Ik loop alweer zonder gips!
Weinig pijn en goed kunnen lopen dankzij de achter-loopschoen. Uitstekende zorg, begeleiding en nazorg!
Nog nooit zulke mooie én pijnvrije voeten gehad. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet.
Na meerdere mislukte operaties eindelijk geholpen. De pijn is bijna weg en ik ben heel tevreden over de zorg en behandeling!
Goede voor- en nazorg en lieve begeleiding. Lopen is nog even wennen, maar ik kijk uit naar het eindresultaat.
Ja, alle zorgverleners zijn paramedisch hoog opgeleid gespecialiseerd in voet- en enkelklachten.
Nee, als uw een afspraak maakt bij een expertisepraktijk, wordt u gezien door een gespecialiseerde zorgverlener. Zij of hij kan alleen of samen met de chirurg of de sportarts een diagnose gaan stellen en bij een goede diagnose een passend en effectief behandelplan opstellen.
Tijdens uw eerste afspraak zal de expert uw medische geschiedenis bespreken, een lichamelijk onderzoek uitvoeren en aanvullend echografisch onderzoek verrichten om te kunnen komen tot een echografische diagnose (werkdiagnose) of een combinatie van diagnoses die uw voet of enkelklacht kunnen verklaren. Daarmee kan een behandelplan opgesteld worden en kunnen, als dat nodig is, collega zorgprofessionals ingeschakeld worden.
Dit hangt af van uw zorgverzekering en het type behandeling. Over het algemeen wordt de zorg, verleent door onze zorgverlener in een expertisepraktijk vergoed vanuit de ‘aanvullende zorgverzekering’(AV). Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen.
Consult aanvragen
Onze collega's van het contact center staan voor u klaar! U kunt een consult aanvragen per telefoon of via het contactformulier.