Hoe ontstaat een verspringende peroneuspees?
De belangrijkste oorzaken uitgelicht
Lees hieronder meer over de verschillende oorzaken van een verspringende peroneuspees:
Lees hieronder meer over de verschillende oorzaken van een verspringende peroneuspees:
Twee operaties in één keer, alles strak geregeld. De operatiedag zelf voelde verrassend prettig. Ik kijk er goed op terug.
Zeer tevreden over de zorg en professionaliteit. Al jaren terugkomen en blij met de resultaten – nog meer operaties gepland!
Geweldig ontvangen en verzorgd, totaal geen pijn gehad. Nu dolgelukkig met het resultaat!
Nagenoeg pijnvrij en alle zwelling verdwenen. Ik loop weer als een kieviet – zelfs op enigszins hoge hakken!
Na de operatie had ik tijdelijk pijn en vochtophoping, maar ik ben tevreden over de behandeling en het eindresultaat.
Na drie operaties ben ik altijd pijnvrij geholpen met nauwelijks zichtbare littekens. De orthopedisch chirurg en het team zijn top!
Na jaren pijn werd eindelijk de oorzaak gevonden: een zenuwgezwel. Dankzij goede echo’s kon ik snel verder geholpen worden.
Pijnvrij lopen en een prachtig resultaat. De operatie viel me enorm mee en ik ben ontzettend blij met het herstel.
Na jaren weer pijnvrij wandelen, zonder beperkingen. Zelfs mijn fysiotherapeut is onder de indruk van het herstel.
Ja, alle zorgverleners zijn paramedisch hoog opgeleid gespecialiseerd in voet- en enkelklachten.
Nee, als uw een afspraak maakt bij een expertisepraktijk, wordt u gezien door een gespecialiseerde zorgverlener. Zij of hij kan alleen of samen met de chirurg of de sportarts een diagnose gaan stellen en bij een goede diagnose een passend en effectief behandelplan opstellen.
Tijdens uw eerste afspraak zal de expert uw medische geschiedenis bespreken, een lichamelijk onderzoek uitvoeren en aanvullend echografisch onderzoek verrichten om te kunnen komen tot een echografische diagnose (werkdiagnose) of een combinatie van diagnoses die uw voet of enkelklacht kunnen verklaren. Daarmee kan een behandelplan opgesteld worden en kunnen, als dat nodig is, collega zorgprofessionals ingeschakeld worden.
Dit hangt af van uw zorgverzekering en het type behandeling. Over het algemeen wordt de zorg, verleent door onze zorgverlener in een expertisepraktijk vergoed vanuit de ‘aanvullende zorgverzekering’(AV). Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen.
Consult aanvragen
Onze collega's van het contact center staan voor u klaar! U kunt een consult aanvragen per telefoon of via het contactformulier.